Zijn er koppelingen mogelijk om bestellingen automatisch in te lezen in mijn boekhoud- of ERP-pakket?

Ja, momenteel bieden we de volgende boekhoudkoppelingen aan.

Daarnaast zijn koppeling met andere pakketten mogelijk. Dit is uiteraard afhankelijk van de mogelijkheden die je boekhoud- of ERP-pakket biedt.

De bestelinformatie kan namelijk door Calculated in XML (of een ander formaat) worden aangeboden. Er kan op vaste tijden een XML-bestand worden aangemaakt dat vervolgens kan worden aangeroepen voor import via de API van je boekhoud- of ERP-pakket.

Wanneer je boekhoud- of ERP-pakket dus een API heeft zijn koppelingen in de meeste gevallen goed mogelijk.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.