Voordelen

Voordelen registratie bedrijfskleding

Calculated is een kleding management systeem (KMS) om uitgifte en registratie bedrijfskleding zelf te beheren. Werk je met één leverancier of met meerdere? Met Calculated houd je de aanvragen per afdeling en per medewerker en dus ook de bestellingen per leverancier helemaal zelf in de hand!

Calculated beheert de uitgifte en registratie bedrijfskleding, werkkleding, hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), maar kan ook voor registratie en uitgifte van andere bedrijfsmiddelen worden ingezet.

Bekijk hier stap-voor-stap hoe Calculated werkt!

Calculated biedt inzicht

Met Calculated kunnen budgetten worden toegekend aan afdelingen of individuele medewerkers. Er kan zelfs precies worden vastgelegd welke aantallen per periode beschikbaar zijn. Twee paar schoenen per jaar? Elk kwartaal een overall? Of je legt een budget vast in euro’s of punten. Bijvoorbeeld 500 punten per medewerker per jaar? Of 350 euro per medewerker van een bepaalde afdeling per jaar? Met het instellen van budgetten is inzichtelijk hoeveel werkkleding beschikbaar is en hoeveel er daadwerkelijk verbruikt wordt.

Calculated biedt controle

Een medewerker vraagt bedrijfskleding aan. Deze aanvraag komt binnen bij de beheerder die de aanvraag vervolgens af- of goedkeurt. Goedkeuren kan overigens ook automatisch, mits het budget toereikend is. Zo gaat geen schoen, geen helm, geen overall zonder goedkeuring de deur uit. Tevens is altijd na te gaan, wie, wat, wanneer heeft besteld en wat hiervan de status is. Ook voor oude bestellingen van misschien wel jaren geleden. De rapportage gaat namelijk terug tot het eerste moment dat Calculated in gebruik werd genomen.

Calculated biedt overzicht

Van elke medewerker is het kledingpakket, de bijbehorende maten en de hoeveelheid die besteld mogen worden bekend in Calculated.
Maar ook op organisatieniveau biedt Calculated overzicht. Het complete assortiment van de door jouw organisatie geselecteerde werkkledingleverancier(s) wordt toegevoegd. Zo kunnen alleen die artikelen worden besteld, waarover afspraken zijn gemaakt met je leverancier.

Calculated biedt besparing

Omdat KMS Calculated het hele proces van uitgifte registratie bedrijfskleding vastlegt, wordt de inkoop van bedrijfskleding efficiënt geregeld. Zo wordt er nooit teveel bedrijfskleding besteld en is het altijd duidelijk of én waarom budgetten per medewerker of afdeling overschreden worden.
Breng verschillende leveranciers in Calculated onder, zodat verschillende artikelgroepen eenvoudig bij verschillende leveranciers kunnen worden ingekocht. Met Calculated kunnen ze eenvoudig vanuit één systeem door jouw medewerkers worden aangevraagd en besteld.

Kortom: met Calculated als kleding management systeem kan flink worden bespaard op uitgaven aan bedrijfskleding!

En nog veel meer

Met Calculated is de uitgifte en registratie bedrijfskleding dus goed geregeld. De inrichting van het KMS wordt aangepast aan jouw organisatie zodat het goed aansluit op de interne bedrijfsprocessen.

Naast werkkleding kan het KMS ook ingezet worden voor allerlei andere artikelen of diensten waarvan de uitgifte geregistreerd dient te worden. Bekijk daarom onze use-cases om te zien hoe Calculated door verschillende organisaties wordt ingezet.

Wil je meer weten? Lees dan de andere voordelen of bekijk de features van Calculated.

Wil je meer informatie of een vrijblijvende demonstratie van Calculated?

Raadpleeg dan onze kennisbank of neem contact met ons op!