Kleding beheer systeem voor organisaties

Kleding beheer systeem voor organisaties

Op zoek naar een kleding beheer systeem voor jouw organisatie? Maak de uitgifte en registratie van bedrijfskleding, werkkleding, PBM’s of andere artikelen inzichtelijk en beheersbaar.

Kleding beheer systeem Calculated geeft je volledige controle over de uitgifte en distributie van bedrijfskleding en werkkleding aan werknemers binnen jouw organisatie. Stel maten en budgetten in voor medewerkers, behandel aanvragen voor bedrijfskleding en stuur goedgekeurde bestellingen direct naar je leverancier(s).

Bekijk hier stap-voor-stap hoe Calculated werkt!

Waarom kleding beheer systeem Calculated?

 • Eén centraal bestelsysteem Calculated brengt alle leveranciers onder in één onafhankelijk systeem. Dat werkt natuurlijk een stuk prettiger dan losse systemen van verschillende leveranciers. Bovendien blijven de gegevens bewaard. Ook bij wisseling van leverancier.
 • Bespaar tijd Medewerkers kunnen zelf inloggen en werkkleding aanvragen. Dat scheelt dus tijd. Na de aanvraag worden ze automatisch op de hoogte gehouden van het verdere verloop van hun aanvraag.
 • Vast budget per medewerker Leg voor elke medewerker een budget voor alle  bedrijfskleding of aanverwante artikelen vast.
 • Vastleggen van kledingmaten Leg voor elke medewerker de kledingmaten van bedrijfskleding eenvoudig vast, op een centrale plek.
 • Inzicht in kosten Gebruik Calculated dus om inzicht te krijgen in de uitgaven aan bedrijfskleding per medewerker, per afdeling of van de hele organisatie.
 • Bestel direct Goedgekeurde aanvragen kunnen vervolgens automatisch worden omgezet in een bestelling voor de leverancier(s).
 • Registreer ontvangsten Ook de levering van artikelen en ontvangst door de medewerker wordt vastgelegd. Zodoende is er inzicht in elke fase van het proces.
 • Retourregistratie Je medewerker wil toch liever een ander artikel? Of een andere maat? Retourregistratie is inbegrepen.
 • Uitgebreide rapportage Calculated biedt uitgebreide rapportage-mogelijkheden. Zo kun je van organisatie- tot medewerker niveau inzien wie wanneer welke artikelen heeft besteld en ontvangen. Periodieke rapportages per zijn dus eenvoudig samen te stellen en te downloaden als PDF- of Excel-bestand.
 • Flexibele prijs Tenslotte groeit het tarief van Calculated met je organisatie mee. Zo kunnen organisaties van elke grootte profiteren.

Houd dus grip op de uitgifte van bedrijfskleding, werkkleding of andere bedrijfsmiddelen. Voorkom onnodige bestellingen en bespaar tijd en geld met Calculated!

Meer weten?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende demonstratie van kleding beheer systeem Calculated? Neem dan contact met ons op!

Is Calculated een passend kleding beheer systeem voor jouw organisatie?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zijn er nog vragen?

Bel 050 – 211 03 78, mail naar info@calculated.nu of begin een chatgesprek