Voordelen

Voordelen bedrijfskleding uitgifte systeem

Waarom een bedrijfskleding uitgifte systeem gebruiken? Calculated is een kleding management systeem (KMS) voor de registratie en uitgifte van bedrijfskleding, werkkleding en hulpmiddelen zoals helmen, mondkapjes en andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Stel met Calculated unieke pakketten samen per afdeling of per medewerker, voeg budgetten toe en stroomlijn zo het hele proces van aanvraag, goedkeuring, levering en ontvangst door de medewerker.

Bekijk hier stap-voor-stap hoe Calculated werkt!

Calculated biedt inzicht

Met Calculated ken je pakketten en budgetten toe aan afdelingen of individuele medewerkers. Je legt bijvoorbeeld vast welke aantallen per periode beschikbaar zijn. Twee paar schoenen per jaar? Elk kwartaal een overall? Of je legt een budget vast in euro’s of punten. Bijvoorbeeld 500 punten per medewerker per jaar? Of 350 euro per medewerker van een bepaalde afdeling per jaar? Met het instellen van budgetten wordt inzichtelijk hoeveel bedrijfskleding er dus daadwerkelijk verbruikt wordt.

Calculated biedt controle

Een medewerker doet een aanvraag voor voor bedrijfskleding vanuit zijn eigen unieke en persoonlijke pakket. Deze aanvraag komt binnen bij de beheerder of leidinggevende die de aanvraag vervolgens goed- of afkeurt. Goedkeuren kan overigens ook automatisch, als het budget toereikend is. Geen schoen, geen helm, geen overall kan zo, zonder goedkeuring worden besteld met bedrijfskleding uitgifte systeem Calculated.
Tevens kun je altijd nagaan, wie, wat, wanneer heeft besteld en wat hiervan de status is. Ook voor oude bestellingen van misschien wel jaren geleden. De rapportage gaat namelijk terug tot het eerste moment dat Calculated in gebruik werd genomen.

Calculated biedt overzicht

Van elke medewerker weet Calculated het kledingpakket dat je met je klant bent overeengekomen, de bijbehorende maten en de hoeveelheden die besteld mogen worden. Dus ook op organisatieniveau biedt Calculated overzicht. Zo worden alleen die artikelen besteld, waarover afspraken zijn gemaakt tussen jou als leverancier en je klant.

Calculated biedt besparing

Omdat Calculated als bedrijfskleding uitgifte systeem het hele proces van registratie en uitgifte bedrijfskleding vastlegt, wordt de distributie van bedrijfskleding efficiënt geregeld. Dat scheel tijd én geld.

En nog veel meer

Met Calculated wordt de uitgifte van bedrijfskleding goed geregeld. De inrichting van het systeem wordt aangepast aan jouw organisatie zodat het volledig aansluit op de interne bedrijfsprocessen.

Meer weten? Lees dan de andere voordelen of bekijk de lijst met alle features van Calculated.

Wil je meer informatie of een demonstratie van Calculated?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak, offerte of demo. Of raadpleeg de kennisbank voor meer informatie over de voordelen van KMS Calculated.