Kennisbank

Zijn er boekhoudkoppelingen mogelijk?

Goedgekeurde bestellingen kunnen met de boekhoudkoppeling eenvoudig worden doorgezet naar de volgende boekhoudpakketten. Zo hoef je niet (meer) alle bestellingen handmatig in je boekhoudpakket in te voeren.

boekhoudkoppeling kms met exact online boekhoudkoppeling kms met snelstart boekhoudkoppeling kms met AFAS
boekhoudkoppeling kms met reeleezee boekhoudkoppeling kms met Twinfield boekhoudkoppeling kms met Unit4

 

Soorten koppelingen

Er zijn diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een eenvoudige koppeling waarbij alleen omzet op jouw grootboekrekening wordt vastgelegd. Maar je kunt er ook voor kiezen de relatie- en artikelgegevens mee te sturen, zodat er automatisch een verkoopfactuur wordt aangemaakt en je voorraad wordt gemuteerd.

Ook zijn er orderkoppelingen mogelijk (in Exact Online, Unit4 en AFAS), waarbij je aanvullende processen kunt beheren. Dit betreft bijvoorbeeld het aanmaken van pakbonnen, inkoopadviezen, het uitvoeren van goederen leveringen tot uiteindelijk het aanmaken van de verkoopfactuur voor die order.

Kosten boekhoudkoppeling

Afhankelijk van het boekhoudpakket waarmee de koppeling gelegd wordt en het type koppeling, kost de boekhoudkoppeling vanaf €16,67 per maand. Daarnaast zijn er eenmalige set-upkosten.

Meer informatie

Welke koppeling het beste past is afhankelijk van jouw situatie, je wensen en de mogelijkheden van je boekhoudpakket. Neem gerust contact met ons op om je wensen met ons door te nemen. Oók als je een andere koppeling zoekt.