Features

KMS koppeling met Reeleezee

nieuw!
Categorie: Boekhoudkoppeling

KMS koppeling met ReeleezeeCalculated KMS kan gekoppeld worden aan Reeleezee. Goedgekeurde bestellingen kunnen met de boekhoudkoppeling eenvoudig worden doorgezet naar dit boekhoudpakket. Zo hoef je niet (meer) alle bestellingen handmatig in Reeleezee in te voeren.

Soorten koppelingen

Er zijn diverse mogelijkheden binnen Reeleezee . Je kunt kiezen voor een eenvoudige koppeling waarbij alleen omzet op jouw grootboekrekening wordt vastgelegd. Maar je kunt er ook voor kiezen de relatie- en artikelgegevens mee te sturen, zodat er automatisch een verkoopfactuur wordt aangemaakt en je voorraad wordt gemuteerd.

Ook zijn er orderkoppelingen mogelijk waarbij je aanvullende processen kunt beheren. Dit betreft bijvoorbeeld het aanmaken van pakbonnen, inkoopadviezen, het uitvoeren van goederen leveringen tot uiteindelijk het aanmaken van de verkoopfactuur voor die order.

Veiligheid en privacy

De koppeling werkt zonder tussenstap, direct vanuit Calculated met je Reeleezee -omgeving. Jouw data wordt dus niet elders opgeslagen. De koppeling maakt gebruik van de hoogste standaarden en is gecertificeerd. Je gegevens zijn dus zorgvuldig beveiligd. Ook het onderhoud van de koppeling wordt door ons verzorgd.

Kosten boekhoudkoppeling met Reeleezee

Afhankelijk van het het type koppeling, kost de boekhoudkoppeling vanaf €16,67 per maand. Daarnaast zijn er eenmalige set-upkosten.

Meer informatie

Wil je meer weten over de boekhoudkoppeling met Reeleezee? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.