Kennisbank

Hoe richt ik Calculated in?

Van harte gefeliciteerd met je installatie en welkom bij Calculated!

Na ontvangst van je inloggegevens kun je Calculated gaan inrichten. Eerst maak je eenvoudig de afdelingen aan in je organisatie. Meestal is dit 1 hoofdafdeling en daaronder enkele subafdelingen, maar er zit geen limiet aan het aantal afdelingen en sub(sub)afdelingen.

Aansluitend voeg je je leverancier(s) van werkkleding toe. Ben je zelf leverancier? Dan is er uiteraard maar 1 leverancier. Gebruik je Calculated voor je eigen organisatie? Dan voeg je al je leveranciers toe bij wie je werkkleding inkoopt.

Vervolgens voeg je de producten toe die je medewerkers mogen bestellen en koppel je deze aan de afdelingen. Elke afdeling kan hierbij zijn eigen pakket en budget krijgen.

Daarna voeg je de medewerkers toe en koppel je deze aan je afdelingen. Je exporteert vervolgens het pakket én budget dat je hebt toegekend aan de afdeling aan alle medewerkers van die afdeling, en stelt per medewerker zijn/haar maten in.

Heb je medewerkers met uitzonderingen op het standaardpakket die besteld mogen worden? Dan voeg je deze uitzonderingen nog toe aan de betreffende medewerkers. En daarmee is Calculated ingericht en klaar voor gebruik!

Heb je veel medewerkers of producten? Dan kun je het import-bestand gebruiken. Deze kun je hieronder onder Downloads terugvinden.