Medewerkers en producten importeren

Je kunt medewerkers en producten eenvoudig importeren met behulp van onderstaande templates. Gebruik hiervoor Google Spreadsheets bijbehorende handleiding.

Het is belangrijk om Google Spreadsheets te gebruiken. Microsoft Excel is niet geschikt, omdat het bestand dan op een verkeerde manier wordt geconverteerd.

Om het gedownloade PDF-bestand te openen heb je een PDF-viewer nodig, zoals Adobe Acrobat Reader. Dit programma kan je hier gratis downloaden.