Calculated voor leveranciers

Calculated: werkkleding registratiesysteem voor leveranciers

Leverancier van werkkleding of persoonlijke beschermingsmiddelen? Bied je klanten een extra service met het werkkleding registratiesysteem Calculated. Zonder grote investering vooraf.

Calculated biedt je klanten een duidelijk overzicht van alleen jouw assortiment, maakt direct inzichtelijk welke producten besteld kunnen worden en kan direct (automatisch) bestellingen plaatsen bij jou als leverancier.

Bekijk hier stap-voor-stap hoe Calculated werkt!

De voordelen voor leveranciers van werkkleding

  • Bied je klanten een dedicated omgeving waarin alleen jouw producten staan, met jouw specificaties en met de door jou en de klant overeengekomen prijs.
  • Bind je klanten aan jou als leverancier met het gemak van een persoonlijke afgescheiden omgeving, ingericht op maat, met eigen afdelingen en medewerkers met hun eigen maat- en budgetgegevens.
  • Medewerkers van je klanten hebben toegang tot hun eigen account, met hun pakket, resterende budget en bestelgeschiedenis.
  • Aanvragen die resulteren in goedgekeurde bestellingen komen automatisch bij jou als leverancier binnen. Het enige dat je hoeft te doen is ze in te boeken en uit leveren.
  • We leveren de omgeving op ‘als van jezelf’, dus in je eigen huisstijlkleuren, met jouw logo en dat van je klant en desgewenst op het (sub)domein van jouw keuze. Er is dus geen enkele referentie naar Calculated.
  • En dat zonder grote investering vooraf. Je betaalt per klant slechts een jaarlijks licentiebedrag, afhankelijk van het aantal medewerkers. Een bedrag dat je zo mogelijk kunt doorberekenen aan je klant. Beëindigt je klant de relatie of wil hij stoppen met Calculated? Dan beëindig je eenvoudig de licentie, en daarmee stoppen je kosten.

Ook profiteren?

Wil je ook profiteren van de voordelen van Calculated of wil je meer informatie of een demonstratie? Raadpleeg dan onze kennisbank of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wil je meer weten over Calculated?