Kennisbank

Wat zijn de voordelen voor mij als organisatie en gebruiker / verstrekker van werkkleding en PBM’s aan mijn personeel?

Calculated biedt veel voordelen voor bedrijven en organisaties.

Met Calculated bied je de medewerkers in je organisatie één centrale plek, waar ze hun werkkleding kunnen aanvragen. Elke medewerker staat geregistreerd met zijn eigen profiel en kledingmaten en kan alleen die kleding bestellen die in zijn of haar pakket zit.

Een medewerker ziet direct zijn budget en kan in 1 oogopslag zien welke producten hij (nog) kan bestellen. Budgetten kunnen worden ingesteld in ‘aantal-per-periode’ of op basis van een jaarlijks budget in punten of euro’s. Zo kan een medewerker in principe nooit teveel bestellen. Dat scheelt geld.

Bekijk hier stap-voor-stap hoe Calculated werkt!

Bestellingen binnen het budget kunnen handmatig of automatisch worden goedgekeurd en worden aangeboden aan je leverancier(s) die de producten vervolgens kunnen uitleveren.

Is er een keer een uitzondering omdat een product is zoekgeraakt of vroegtijdig kapot is gegaan? Ook dat ondersteunt Calculated.

Ook kunnen medewerkers zelf hun aanvragen voor werkkleding verzorgen en hoeft dit niet door een ‘manager’ te worden gedaan. Dit scheelt tijd.

In Calculated worden al jouw leveranciers ondergebracht in één centraal systeem. Dus geen losse bestelsystemen meer van verschillende leveranciers. Wil je een leverancier toevoegen of verwijderen? Geen probleem. Een bestelling met producten van verschillende leveranciers wordt keurig gesplitst zodat de juiste producten bij de juiste leverancier besteld worden.

De bestelhistorie van je medewerkers en zijn budget en maten blijven bewaard. Je kunt op elk gewenst moment rapportages draaien van het totaal aan bestellingen in een periode, per afdeling, per persoon en per product. Maar ook overzichten genereren van de verbruikte en nog te gebruiken budgetten (punten), openstaande bestellingen, geleverde producten, en aan je medewerker overhandigde producten. Kortom: kledingregistratiesysteem Calculated biedt inzicht, overzicht, controle en besparing.

Overtuigd? Neem dan gerust contact met ons op voor een demo of offerte.

Nog niet overtuigd? Hier zijn nog meer voordelen.