Kennisbank

Wat zijn de voordelen van dit werkkleding registratiesysteem (KMS) voor mij als leverancier van werkkleding en PBM’s?

Met Calculated bied je je klanten een eigen omgeving aan waar ze het afgesproken assortiment kunnen bestellen tegen de afgesproken prijzen en condities.

Bestellingen van kleding komen direct bij jou als leverancier binnen en medewerkers van je klant kunnen nooit meer bestellen dan hun budget toelaat. Dus het afgesproken bedrag per afdeling, of per persoon zal in principe niet overschreden worden. En dat geeft je klant rust.

Ook is er altijd overzicht in wie, wat, wanneer heeft besteld en ontvangen. Desgewenst krijgt je klant ook toegang tot rapportages, of draai je periodiek rapportages die je aan je klant toestuurt. Dat geeft je klant inzicht en overzicht.

Deze toegevoegde waarde zal bijdragen aan een langdurige relatie met je klant. En dit kan zonder grote investering vooraf. Dus geen forse ontwikkelkosten en lange ontwikkeltijd, maar een een op-maat gemaakt stabiel en doorontwikkeld werkkleding-managementsysteem, dat binnen enkele dagen operationeel is.

En met flexibele kosten. Want stopt jouw klantrelatie, dan beëindig je eenvoudig je licentie op Calculated.

Bekijk hier stap-voor-stap hoe Calculated werkt!

Tenslotte kan Calculated ‘white-label’ worden aangeboden op een eigen (sub)domeinnaam met je eigen logo en huisstijlkleuren. Zo lijkt het je eigen webapplicatie en is er voor bestellers en medewerkers geen enkele link of referentie naar Calculated.

Nog niet overtuigd? Hier zijn nog meer voordelen.