Kennisbank

Welke rechten en rollen zijn er?

Er zijn in Calculated vier rollen met bijbehorende rechten:

Medewerker

Wanneer toegestaan kunnen medewerkers via het Calculated-dashboard (voorkant) bestellingen plaatsen voor zichzelf. Wanneer dit niet is toegestaan worden alle bestellingen gedaan door aanvragers, leidinggevenden of beheerders.

Aanvrager

Aanvragers kunnen bestellen voor medewerkers van de afdeling(en) waarvan ze de aanvrager zijn. Een aanvrager kan zelf ook een medewerkers zijn.

Leidinggevende

Een leidinggevende kan net als een aanvrager bestellen voor de medewerkers van de afdelingen waar hij/zij leidinggevende van is. Maar daarnaast kan de leidinggevende ook inloggen in het beheerders-paneel (achterkant) en medewerkers toevoegen, uit dienst zetten, pakketten aanmaken en toekennen aan medewerkers, aanvragers en leidinggevenden toewijzen, bestellingen beoordelen en rapportages draaien, etc. Kortom de leidinggevende kan bijna alles, maar uitsluitend voor het bedrijf(en) of die afdeling(en) waar de leidinggevende aan is verbonden.

Beheerders

Beheerders kunnen tenslotte alles wat medewerkers, aanvragers en leidinggevenden mogen. Echter, in het beheerders-paneel (achterkant) hebben ze volledig toegang tot alle bedrijf(en), afdelingen en medewerkers met bijbehorende instellingen rapportages. Ook kunnen ze het beheer van de artikelen en leveranciers binnen Calculated verzorgen en toekennen aan bedrijf(en) en afdelingen.