Kan ik Calculated op mijn eigen domeinnaam draaien?

Ja, dat kan. Standaard wordt Calculated opgeleverd op een subdomein van Calculated, bijvoorbeeld https://naam.calculated.nu.

Maar we kunnen Calculated ook opleveren op het domein van jouw keuze. Dit kan een gewoon domein zijn of een subdomein, bijvoorbeeld: https://bestelsysteem-[klantnaam].jouwbedrijfsnaam.nl.

Het domein zal dan via de DNS worden doorgeschakeld naar het IP-adres van onze server waar de fysieke installatie van Calculated op draait. Je hoeft dit domein alleen met je klant te delen, de installatie zal niet voor anderen vindbaar zijn via zoekmachines.