Features

Verbeterde aanvraag interface

Categorie: Aanvragen afhandelen

Elke aanvraag toont in één oogopslag het overzicht van de bestelde artikelen met daarbij het aantal, de prijs, het subtotaal uit welk type budget het artikel komt en wat de status is (openstaand, goedgekeurd, afgekeurd).

Ook wordt het totaal van de order weergegeven, uitgesplitst in subtotalen per budgettype.

Goedgekeurde artikelen kunnen eenvoudig gemarkeerd worden als Uitzondering, Geleverd door leverancier en Overhandigd aan medewerker. Dit kan een-voor-een, maar ook in een batch per bestelling.

De aanvraag toont ook totale jaarbudget van de medewerker, de startdatum, welk deel is gebruikt en welk deel nog openstaat, zodat direct inzichtelijk is of deze bestelling wel of niet moet worden goedgekeurd. En uiteraard toont de aanvraag het ordernummer, datum van bestelling, de besteller en de gegevens van de desbetreffende medewerker.

Afhankelijk van de wijzigingen die in de aanvraag zijn gedaan, kan de medewerker of besteller geïnformeerd worden, dat een artikel is goedgekeurd, afgekeurd of dat een artikel kan worden opgehaald. Dit bericht kan worden voorzien van een toelichting op de statuswijziging en in het ophaalbericht. Zo kan bijvoorbeeld de locatie van ophalen vermeld worden. Ook kan / kunnen de leverancier(s) direct een e-mail met een bestelling van de goedgekeurde artikelen ontvangen.

Zijn er naderhand wijzigingen in de bestelling? Dan kunnen eenvoudig update e-mails worden verstuurd aan de betrokken partijen.