Features

Onafhankelijk bestelsysteem (KMS)

Categorie: Marketing & branding

Veel leveranciers van werkkleding hebben een kleding management systeem (KMS), zodat klanten zelf hun werkkleding kunnen bestellen en beheren. Binnen dat KMS kan echter alleen kleding van deze leverancier worden besteld. Artikelen van andere leveranciers kunnen niet worden toegevoegd en moeten besteld worden bij de andere leverancier, soms via een ander KMS. En als er 3 of meer leveranciers zijn, dan wordt het bestellen van werkkleding, PBM’s en andere artikelen erg onoverzichtelijk.

Binnen Calculated kunnen onbeperkt leveranciers en artikelen worden samengevoegd in 1 bestel- en registratiesysteem. Dat is wel zo overzichtelijk. Bovendien: wissel je van leverancier, dan voeg je eenvoudig de nieuwe leverancier met bijbehorende artikelen toe aan je pakketten. Je bestelhistorie blijft gewoon bewaard.

Wij focussen op het ontwikkelen en onderhouden van een mooi en goed werkend KMS-systeem. De keuze voor leverancier(s) van werkkleding en PBM’s of andere artikelen laten we graag aan onze klanten over!