Setup en configuratie document

Om de Calculated omgeving te kunnen opleveren, ontvangen we graag het ingevulde setup-document. Hiermee verzamelen we alle informatie die nodig is om Calculated direct goed in te kunnen richten.

Je kunt het setup-document hier digitaal invullen, we maken hiervoor gebruik van Google Forms. Heb je liever een uitgeprint exemplaar, download het document dan hieronder:

Om het gedownloade PDF-bestand te openen heb je een PDF-viewer nodig, zoals Adobe Acrobat Reader. Dit programma kan je hier gratis downloaden.