Calculated voor organisaties

Calculated: distributie van werkkleding voor organisaties

Maak de registratie en uitgifte van werkkleding of persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) inzichtelijk en beheersbaar. Calculated geeft je organisatie volledige controle over de uitgifte en distributie van werkkleding of bedrijfskleding binnen jouw bedrijf of organisatie. Stel maten en budgetten in voor medewerkers, behandel aanvragen voor werkkleding en stuur goedgekeurde bestellingen direct naar je leverancier(s).

Bekijk hier stap-voor-stap hoe Calculated werkt!

De voordelen voor organisaties

  • Gebruik Calculated om inzicht te krijgen in de periodieke uitgaven aan werkkleding per medewerker, per afdeling of voor de hele organisatie.
  • Leg voor elke medewerker de kledingmaten en het budget voor werkkleding vast.
  • Medewerkers kunnen zelf inloggen en werkkleding aanvragen. Dat scheelt tijd voor de organisatie. Aansluitend worden ze op de hoogte gehouden van het verloop van hun aanvraag.
  • Aanvragen binnen het budget kunnen automatisch worden omgezet in een bestelling en worden doorgestuurd naar de leverancier.
  • Ook de levering van de producten en ontvangst door de medewerker kan worden vastgelegd. Zo is er inzicht in elke fase van het proces.
  • Alleen met Calculated worden alle leveranciers ondergebracht in één onafhankelijk systeem. Dat werkt een stuk prettiger dan verschillende systemen van verschillende leveranciers. Bovendien blijven de gegevens bewaard; ook bij wisseling van leverancier.
  • Calculated biedt uitgebreide rapportage-mogelijkheden. Zo kun je van organisatie- tot medewerkerniveau inzien wie wanneer welke kleding heeft besteld en ontvangen. Rapportages zijn eenvoudig samen te stellen en te dowloaden als PDF- of Excel-bestand.
  • Tot slot groeit de prijs van Calculated met de organisatie mee. Zo kunnen organisaties van elke grootte profiteren. Zonder belemmering.

Houd grip op de uitgifte van werkkleding, voorkom onnodige bestellingen en bespaar tijd en geld met Calculated!

Meer weten?

Wil je meer informatie of een demonstratie van Calculated? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Is Calculated een passende oplossing voor het beheer van werkkleding in uw organisatie?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zijn er nog vragen?

Bel 050 – 211 24 88, mail naar info@calculated.nu of begin een chatgesprek